Vatta község története
Vatta monográfiája
Letölthető»

 

 

Orvosi Rendelő Felújítása Vatta

Vatta Község Önkormányzata „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése tárgyú felhívást” című TOP-4.1.1-15-BO1-2016-00009 azonosító számú projektje támogatást nyert orvosi rendelő fejlesztésére a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-4.1.1-15 Helyi gazdaságfejlesztés című felhívás keretében.
A projekt tervezett költsége 41.072.812,-Ft, a támogatás mértéke 100%.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018 év 09. hó 30 nap.
A projekt tartalmának rövid bemutatása: A program célja a pályázati felhívással összhangban a jó minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, az egészségügyi alapellátó-rendszer eredményességének és hatékonyságának, valamint prevenciós funkcióinak fokozása.
A fejlesztés során megtörténik az épület energetikai korszerűsítése, projektarányos akadálymentesítése. A helyiségek korszerűsítése, átépítése eleget tesz a szigorúbb közegészségügyi követelményeknek. A vizesblokkok, várótermek korszerűsítése, kialakítása valamint akadálymentes wc kialakítása az épület bejáratának környezetének rendezése, valamint egy akadálymentes parkoló kerül kialakításra.
Eredményesebb együttműködés az ellátottakkal, a települési családok kohéziójának erősítése, színvonalas szakmai munkavégzés feltételeinek megteremtése.


Birinyi László polgármester

Riport Korán Istvánnal
© 2005-2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.